Műanyag üzletág

A fröccsöntés olyan, mint a Formula 1. Akár a technikai sportokban, úgy a fröccsöntésben is csak a legjobb, precízen testre szabott eszközökkel lehet kiváló eredményt elérni. Mi olyan szerszámokat tervezünk és gyártunk, melyek garantálják működésük eredményességét!

Büszkék vagyunk arra, hogy a világ számos vezető műanyag-fröccsöntő cége az általunk tervezett és gyártott szerszámokkal szolgálja ki partnereit.

Jelen vagyunk az iparágak széles palettáján: autóipar, orvosi műszergyártás; egészségügy, háztartási gépgyártás, elektronikai cikkgyártás, egyéb műszaki termékgyártás.

Zöld szerszám

Hogyan takaríthat meg energiát egy jó szerszámmal?

A műszaki műanyagok fröccsöntése során, különösen a magas hőfokon temperált szerszámok esetén a szerszámok fűtőtestként viselkednek. A temperáláshoz szükséges hőenergia nagy része azonban kárba veszhet, ha a szerszám hőszigetelésére nem fordítanak kellő gondot. Számolja ki energia-megtakarítási potenciálját zöld szerszám kalkulátorunk segítségével! Legyen a partnerünk az energia-takarékosságban is!Field Field Field Field Field Field Field Field Field Field Field Field Field
KAPCSOLAT
Cégünk új telephelyre költözött:

H-1103 Budapest,
Gyömrői u. 108-126.

Tel: +36 1 477 1001

sales@zform.hu
tovább... térkép