Gumi üzletág

A Z-form Kft. a műszaki gumi termékek gyártásában egyedülállóan kínálja a teljes portfóliót a fröccsöntő-géptől a hidegcsatornás blokkon át a szerszámig.

Ezzel a portfólióval a régióban egyedülálló kompetenciával rendelkezünk. A gumi világában minden műszaki feladatra a legjobb megoldást kínáljuk.

Vulkanizáló szerszámok

A gumi egy különlegesen érzékeny anyag, amelynek a megmunkálása könnyűnek látszik, de igazán profin csak kevesen tudnak vele bánni. Mi formát adunk az elképzeléseinek! A világ vezető műszaki gumi-gyártói tudják ezt és támaszkodnak ránk, hogy biztosítsák versenyképességüket ott, ahol a pénzt keresik: a termékgyártás területén.

Hidegcsatornás blokkok

Magas alapanyag költséggel gyárt? Magas a selejt arány? Az Ön igényeinek megfelelő hidegcsatornás blokk biztosítja a versenyképességét. Forduljon hozzánk bizalommal, hogy megoszthassuk Önnel technológiai tapasztalatainkat.

DESMA fröccsöntő gép

A világ vezető gumiipari fröccsgép gyártóját képviseljük Magyarországon. Értékesítési tapasztalatainkkal, tanácsadással és szervízzel állunk az Ön rendelkezésére.

Jellemző termékek

Vulkanizáló szerszámainkkal megrendelőink csöveket, harmonikákat, 3D-s kialakítású tömítéseket (pl. szélvédő-tömítés), rugó-alátéteket, valamint bonyolult fém-gumi ill. műanyag-gumi alkatrészeket gyártanak. Szolgáltatásaink között szerepel továbbá hidegcsatornás blokkok gyártása is.Field Field Field Field Field Field Field Field Field Field Field Field Field Field Field Field Field Field Field Field Field
KAPCSOLAT
Cégünk új telephelyre költözött:

H-1103 Budapest,
Gyömrői u. 108-126.

Tel: +36 1 477 1001

sales@zform.hu
tovább... térkép