BEMUTATKOZÁS

Cégünk több mint 30 évvel ezelőtt alakult azzal a céllal, hogy a magyar műszaki gumitermékeket gyártó vállalatok fröccs-szerszámigényét kielégítse. A belföldi kereslet kielégítésén túl, cégünk hamarosan neves Nyugat-európai autóipari beszállítók partnerévé vált. Munkánkat ma is magas műszaki színvonal, megbízható partneri együttműködés és versenyképes árak jellemzik. Ennek köszönhetjük, hogy legfontosabb partnereink között máig megtalálhatók azok a cégek, akiknek a 70-es évek közepétől szállítunk fröccsöntő szerszámokat és egyéb berendezéseket.

Napjainkban vállalatunk a gumi- és műanyag fröccsöntő cégek beszállítójaként teljes körű szolgáltatást nyújt a szerszámok megtervezésétől, azok legyártásán és kipróbálásán át, a szervízelésükig és tanácsadásig. Büszkék vagyunk arra, hogy Európa szinte minden gépkocsijában, háztartási berendezésében megtalálhatók azok az alkatrészek, amelyeket az általunk gyártott szerszámokkal állítottak elő.
Tevékenységünk alapját a korszerű gépeken és berendezéseken túl az a felkészült, nagy tapasztalatú szakember-gárdánk adja, akik hosszú esztendok óta gyakorolják és tanulják a szerszámgyártás művészetét. Vezető munkatársaink többsége a szerszámgyártás több területén is sikerrel próbálta ki magát, így kellő tapasztalattal és áttekintéssel rendelkezik ahhoz, hogy a megrendelőink által támasztott műszaki, és minőségi igényeknek eleget tudjunk tenni.

KAPCSOLAT
Cégünk új telephelyre költözött:

H-1103 Budapest,
Gyömrői u. 108-126.

Tel: +36 1 477 1001

sales@zform.hu
tovább... térkép